Deki Prevoz

Brigu oko transporta prepustite nama

Your Happy Family

KONTE FAMILY Beograd (DekiPrevoz)

Kombi prevoz putnika KONTE FAMILY Beograd je firma specijalizovana za iznajmljivanje kombija i automobila sa vozačem za prevoz putnika po najpovoljnijim cenama, bilo da se radi o zemlji ili inostranstvu.

Bez obzira da li Vam je potreban kombi prevoz putnika do ili sa aerodroma Beograd, kombi prevoz do Kopaonika ili drugih ski centara u zemlji i inostranstvu, iznajmljivanje kombija sa vozačem za potrebe Vaše firme, ili Vaših svečanosti, onda bi KONTE FAMILY kombi prevoz putnika Beograd trebao biti Vaš pravi izbor.

Pored prevoza putnika kombijem u zemlji i inostranstvu nudimo i usluge kombi prevoza putnika sa/do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, aerodroma Niš,kombi prevoz bendova i opreme,prevoz planinara,team bilding kombi prevoz,shoping ture,i jos mnogo toga u sirokoj lepezi usluga kombi prevoza putnika.

Zašto izabrati nas

  • 1
  • Svojim klijentima garantujemo fiksne cene prevoza kombijem i minibusom, bez skrivenih ili naknadnih troškova.
    Pri prevozu putnika i prtljaga kombijem i automobilom ne naplaćujemo start niti vreme čekanja.
  • 2
  • Dogovor o ceni prevoza putnika automobilom i kombijem (IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA SA VOZAČEM) se završava pre početka vožnje i mi taj dogovor strogo poštujemo, bez obzira na faktore koji mogu uticati na dužinu puta (razne devijacije, radovi na putu, gužve i sl.) kao i vremensko trajanje putovanja ukoliko dode do objektivnih prepreka za poštovanje vremena potrebnog za kombi prevoz putnika do neke destinacije.
  • 3
  • U skladu sa vašim potrebama, u mogućnosti smo da Vam ponudimo više tipova automobila sa vozačem.

Rekli su o nama

Veoma profesionalna usluga. Sigurna i bezbedna vožnja. Sve što smo dogovorili ispoštovano je do kraja!

Jovan Milošević

Sa firmom KONOTE FAMILY putovali smo do Kopaonika. Zadovoljni smo uslugom i sigurno ćemo ih ponovo kontaktirati!

Marina Šnep

Vlasnik sam firme kojoj su povremeno potrebne usluge prevoza. U KONTE FAMILY pronašli smo pouzdanog saradnika i koristimo njihove usluge već nekoliko godina.

Vlado Urošević